
Kreemine Lõhepasta
Kreemine & kõrge valusisaldusega lõhepasta toorjuustu ja kirsstomatitega587kcal // C:61 F:21 P:39
Koostisosad
Valmistusviis
- Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Jäta alles törts pastakeedu vett.
- Kuumuta pannil oliiviõli, lisa hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta klaasjaks.
- Lisa pooleks lõigatud kirsstomatid ja hauta 3–4 minutit, kuni nad muutuvad mahlaseks.
- Lisa tükeldatud lõhefilee ja prae õrnalt 3–4 minutit, kuni on peaaegu küps.
- Lisa piim ja sega sisse Philadelphia toorjuust → lase kastmel muutuda ühtlaselt kreemiseks. Vajadusel lisa törts pastakeedu vett.
- Lisa sisse feta, sega kergelt läbi.
- Maitsesta soola, pipra ja soovi korral sidrunimahlaga.
- Sega pasta kastmega kokku ja tõsta kuumuse pealt ära.
- Lisa värske basiilik & naudi!
Toitumisalane teave
Märkmed
- Maitsepärm annab kastmele mõnusa juustuse maitse ilma lisakaloriteta – lisa 1–2 spl kastmesse või puista peale.
- Gluteenivabaks variandiks kasuta gluteenivaba pastat.
- Maitset annab juurde riivitud sidrunikoor või natuke parmesani.
- Kui kasutad kuivatatud basiilikut, lisa see juba tomatite haudumise ajal. Värske basiilik lisa alati lõpus!
