Kreemine lõhepasta fetajuustu ja kirsstomatitega

Kreemine Lõhepasta

Hinnangud puuduvad
Kreemine & kõrge valusisaldusega lõhepasta toorjuustu ja kirsstomatitega
587kcal // C:61 F:21 P:39
Cook Time 20 minutes
Servings: 1
Course: Lõunasöök, Õhtusöök
Calories: 587

Koostisosad
  

  • 70 g täistera pasta nt penne
  • 80 g lõhefileed toores, ilma nahata
  • 1/4 sibul
  • 1-2 tk küüslauguküüs
  • 1 tl oliiviõli
  • 150 g kirsstomat
  • 30 g fetajuust
  • 50 g toorjuust Protein Philadelphia (vähem kcal) v Light Phildadelphia
  • 50 g piim
  • Värske basiilik maitseks
  • Sool, must pipar
  • Maitsepärm
  • (Valikuline) veidi sidrunimahla või riivitud sidrunikoort

Valmistusviis
 

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Jäta alles törts pastakeedu vett.
  2. Kuumuta pannil oliiviõli, lisa hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta klaasjaks.
  3. Lisa pooleks lõigatud kirsstomatid ja hauta 3–4 minutit, kuni nad muutuvad mahlaseks.
  4. Lisa tükeldatud lõhefilee ja prae õrnalt 3–4 minutit, kuni on peaaegu küps.
  5. Lisa piim ja sega sisse Philadelphia toorjuust → lase kastmel muutuda ühtlaselt kreemiseks. Vajadusel lisa törts pastakeedu vett.
  6. Lisa sisse feta, sega kergelt läbi.
  7. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral sidrunimahlaga.
  8. Sega pasta kastmega kokku ja tõsta kuumuse pealt ära.
  9. Lisa värske basiilik & naudi!

Toitumisalane teave

Calories: 587kcalCarbohydrates: 61gProtein: 39gFat: 21g

Märkmed

  • Maitsepärm annab kastmele mõnusa juustuse maitse ilma lisakaloriteta – lisa 1–2 spl kastmesse või puista peale.
  • Gluteenivabaks variandiks kasuta gluteenivaba pastat.
  • Maitset annab juurde riivitud sidrunikoor või natuke parmesani.
  • Kui kasutad kuivatatud basiilikut, lisa see juba tomatite haudumise ajal. Värske basiilik lisa alati lõpus!