
Täistera Pasta Veisesingi & Trühvlikreemiga
Rikkalik ja samas tasakaalukas pastaroog, kus kohtuvad mahlane veisesink, kreemjas trühvlikaste ja värsked šampinjonid503// C:61 F:15 P:32
Koostisosad
Valmistusviis
- Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente.
- Pane sink kuivale pannile (õli pole vaja, sest sink laseb ise rasva välja).Prae keskmisel kuumusel, kuni sink muutub kergelt krõbedaks ja rasv on eraldunud.
- Lisa juurde seened ja prae veel paar minutit
- Lisa pannile kreekajogurt ja trühvlikreem, sega ühtlaseks. Maitsesta vastavalt eelistusele
- Lisa keedetud pasta ja sega kõik hoolikalt kokku.
- Lõpuks sega sisse ka riivjuust
- Kõige peale riivi ka parmesani
- Serveerimisel soovi korral lisa värsket peterselli või musta pipart.
