Täistera Pasta Veisesingi & Trühvlikreemiga

Hinnangud puuduvad
Rikkalik ja samas tasakaalukas pastaroog, kus kohtuvad mahlane veisesink, kreemjas trühvlikaste ja värsked šampinjonid
503// C:61 F:15 P:32
Total Time 20 minutes
Servings: 1
Course: Lõunasöök, Õhtusöök
Calories: 503

Koostisosad
  

  • 75 g täistera penne pasta
  • 60 g veisesink Nt Maks & Moorits
  • 100 g šampinjonid
  • 25 g trühvlikreem Nt Citres, saadaval Selveris
  • 50 g kreekajogurt Alma / Tere
  • 15 g light riivjuust
  • 5 g parmesani juust

Valmistusviis
 

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente.
  2. Pane sink kuivale pannile (õli pole vaja, sest sink laseb ise rasva välja).
    Prae keskmisel kuumusel, kuni sink muutub kergelt krõbedaks ja rasv on eraldunud.
  3. Lisa juurde seened ja prae veel paar minutit
  4. Lisa pannile kreekajogurt ja trühvlikreem, sega ühtlaseks. Maitsesta vastavalt eelistusele
  5. Lisa keedetud pasta ja sega kõik hoolikalt kokku.
  6. Lõpuks sega sisse ka riivjuust
  7. Kõige peale riivi ka parmesani
  8. Serveerimisel soovi korral lisa värsket peterselli või musta pipart.

Toitumisalane teave

Calories: 503kcalCarbohydrates: 61gProtein: 32gFat: 15g