Go Back
+ servings

Täidetud Paprikad

Hinnangud puuduvad
Ahjus küpsetatud täidetud paprikad hakkliha, juustu & köögiviljadega
860kcal // C:53 F:19 P:105
Total Time 20 minutes
Servings: 4
Course: Lõunasöök, Õhtusöök
Calories: 215

Koostisosad
  

  • 4 tk paprika
  • 300 g kanahakkliha
  • 400 g köögiviljasegu külmutatud segu või soovi korraö haki endale meelepärased köögiviljad
  • 100 g light riivjuust
  • 2 tl oliiviõli
  • sool, pipar, maitseained vastavalt soovile

Valmistusviis
 

  1. Kuumuta pannil veidi oliiviõli ja prae hakkliha kuldseks. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Tõsta hakkliha kõrvale ja prae köögiviljad mõnusalt pruuniks
  3. Võid hakkliha & köögiviljad ka omavahel kokku segada kui soovid
  4. Lõika paprikatel pealsed ära, puhasta seemned. Piserda paprikad kergelt oliiviõliga ja aseta ahjuvormi. (Soovitan kasutada õlipritsi)
  5. Küpseta 180C ahjus kuni ääred on veidi pruunikad
  6. Nüüd täida paprikad hakkliha- ja köögiviljaseguga ja raputa peale riivitud light juust. Aseta uuesti ahju täpselt nii kauaks kuni juust on pealt sulanud.
  7. Võta paprikad ahjust välja, lase veidi jahtuda ja naudi!

Toitumisalane teave

Calories: 215kcalCarbohydrates: 13gProtein: 26gFat: 5g

Märkmed

See retsept on lihtne ja kiire, samas väga kõrge valgusisaldusega – ideaalne õhtusöögiks või treeningujärgseks toidukorraks.