Šokolaadine Brownie Kook

Hinnangud puuduvad
Vähendatud suhkur- ja rasvasisaldusega niiske brownie kook
1240kcal // C:133 F:45 P:68
Prep Time 5 minutes
Cook Time 45 minutes
Servings: 10
Course: Magustoit, Vahepala
Calories: 124

Koostisosad
  

  • 300 g kohupiimakreem maitsestamata 3% Alma
  • 100 g täistera kaerajahu Veskimati
  • 40 g tume šokolaad 76-87%
  • 200 g banaan mida küpsem, seda parem
  • 35 g Kakopulber (vähendatud rasvasisaldusega) nt Vilma
  • 2 tk muna
  • 1,5 tl küpsetuspulber
  • 20-50 g stevia maitse järgi
  • 0,5 tl sool himaalaja/mere

Valmistusviis
 

  1. Tee kahvliga v saumikseriga banaanid katki
  2. Lisa munad ja klopi segu ühtlaseks
  3. Lisa kohupiimakreem, jahu, kakaopulber ja küpsetuspulber. Steviat lisa maitse järgi - olenevalt sellest kui magusat kooki soovid. Sega mass ühtlaseks
  4. Tükelda šokolaad ja lisa see taignasse
  5. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga. Mina kasutasin keeksvormi. Kui soovid et kook tuleks pärast kergemini vormist välja, võid küpsetuspaberi ka oliiviõliga üle pritsida.
  6. Vala segu vormi ja küpseta 180C juures 45 min
  7. Naudi!

Toitumisalane teave

Calories: 124kcalCarbohydrates: 13gProtein: 6.8gFat: 4.5g