Sulata või ja sega sinna sisse mesi.
Lisa kaerajahu segule ning sega kuni tekib ühtlane mass.
Vooderda küpsetusvorm küpsetuspaberiga ning pane ahi sooja, 180c juurde
Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhjaKüseta põhja 180 °C juures umbes 10–15 minutit. Sega toasoe toorjuust kokku kreekajogurtiga
Lisa ükshaaval tasapisi segades juurde munad
Mikserda vaikselt, et segu jääks ühtlane
Lisa 2 pakki soolakaramelli valgupudingut ning maitse järgi steviat ja soola
Sega tasapisi juurde ka maisitärklis ning vajadusel mikserda, segu peab jääma kreemine mitte tükkis
Kui segu on valmis, vala see küpsetusvormi ning tõsta eelsojojendatud ahju & küpseta 50-60 minutit
Kuni kook on ahjus, keeda valmis soolakaramell, selleks pane kondenspiima tops kuumaveevannile ning oota kuni see läheb pehmeks
Kui kondenspiim on pehmeks laind, võid vajadusel lisada juurde piima, et segu oleks veel vedelam (sa ei pea kõike piima ära kasutama, tee tunde järgi)
Kui segu on kreemjas, võta see kuumaveevannilt ning lisa maitse järgi juurde soola, et saaks mõnusa soolakaramelli kastme, mille saad hiljem koogi peale valada.
Kui kook on valmis, võta see ahjust välja ja jäta jahtuma. (Hambatikuga võid kontrollida, et kook pole keskelt vedelaks jäänd)
Kui kook on jahtund, vala koogile peale soolakaramell, ning tükelda maasikad ja kaunista nendega kook.
Jäta kook mõneks tunniks külmkappi tahenema
Naudi!